Kändisar som kör med LCHF

Lchf har fått en otrolig genomslagskraft i Sverige och varit otroligt trendigt. Det är dock inte bara en trend utan en livsstil. Nu för tiden har de flesta butiker ett lchf-sortiment och det är inte heller speciellt svårt att få något att äta när man är ute. Givetvis har även kändisar upptäckt de många fördelarna med att kunna gå ner i vikt och stanna där samtidigt som man både får äta gott och äta sig mätt, både i Sverige och utomlands.

Svenska kändisar som äter lchf

Leif GW Perssons stora viktnedgång har skapat många rubriker. Han startade 2017 med ett nyårslöfte att gå ner 50 kilo då han var orolig för sin hälsa. För att lyckas med viktnedgången valde han att äta enligt lchf. Han har även dragit ner på alkoholen. Redan i början av maj hade Leif kommit nästan hälften av vägen och gått ner 22 kilo. En intressant detalj i sammanhanget är att när han tillfrågas om han äter någon speciell diet svarar han nej, och berättar att han äter lchf. Det är verkligen rätt inställning för att lyckas! Andra svenska kändisar som äter eller har ätit lchf är Petter, Göran Persson, Charlotte Perelli och Adam Alsing. Synnerligen en brokig skara.

Även Hollywood gillar lchf

Även internationellt sett finns många kändisar som gillar low carb-dieter. Det är kanske inte så svårt att förstå med tanke på den utseendehets som råder i Hollywood. Om man har paparazzis även på stranden så är det klart att man vill hålla sig i form. Det används även av många för att komma i form inför konserter och filminspelningar. Madonna började tidigt med att äta low carb för att förbereda sig inför konserter. Även Jennifer Aniston och Alyssa Milano är exempel på kändisar som äter low carb. Om du också äter lchf som kändisarna och vill visa detta kan du göra egna tryck på kläder och tygpåsar hos medtryck. Det är även den perfekta presenten till dina vänner.

Related posts