Få finare selfies med LCHF-dieten

Om du har planer på att börja publicera professionella bilder på dig själv är det dags att optimera din kost. Varje aspirerande influencer eller kändis på sociala medier kommer tjäna på att se frisk och hälsosam ut. Genom att äta nyttigt och näringsrikt utan tillsatser kommer din hud få liv och lyster. De senaste åren har LCHF-dieten blivit allt populärare eftersom det tillåter dig att kontrollera vikten utan känna mycket hunger. Det här är fördelaktigt eftersom det svåraste med att följa en diet är frestelser och hunger.

Hälsofördelarna med LCHF är många och varierade:

  • Minskar inflammation. Med ett lägre intag av kolhydrater kommer din hud se friskare ut eftersom den blir mindre drabbad av inflammation och rodnad i huden. Det förbättrar även symptomen på akne och förebygger framtida utbrott.
  • Minskar oxidativ stress – En minskad oxidativ stress motverkar olika hudsjukdomar och utslag på huden.
  • Minskar risken för cancer – LCHF-dieten har visat sig kunna svälta cancerceller och minska spridningen av tumörer.

Som du ser kommer en bättre kost att inte bara ge dig en finare hud, utan också avvärja hudproblem och sjukdomar. Ovanstående fördelar hänger samman med att inte äta ohälsosamma och bearbetade fetter, utan bara äta hälsosamma fetter från mat som avokado, fet fisk och nötter. Läs vidare om hur du visar upp din hälsosamma hud och utseende på bästa sätt!

Visa upp resultaten med en selfielampa

Med en smal kropp och en fin hud är du redo att köpa en selfie lampa och synas i bild. En selfielampa belyser din fina och fräsch hud optimalt till Instagram eller Youtube. Hos eStore kan du välja bland många olika typer av selfielampor, allt från en mindre selfielampa till en med stativ och LED-lampor. Du kan välja bland flera bästsäljare med hundratals kronor i rabatt och högsta betyg i recensioner. Priset för en bästsäljare ligger på mellan 500 och 700 kronor. Det betyder att frakten blir gratis eftersom den ingår vid köp över 349 kronor.

Minskar ditt sockerintag

Eftersom du konsumerar mindre kolhydrater minskar du automatiskt ditt intag av socker, något som är roten till en mängd hudproblem och inflammation i kroppen. Även din konsumtion av mejeriprodukter som grädde, ost och smör kommer att minska. Istället konsumerar du mer av kollagen och omega 3-fettsyror som är viktiga komponenter för hudens hälsa och utseende.

Related posts